/ Övrigt / Övrigt / Aktuellt /

Beställa begravning Online,

Beställa begravning Online

2015-02-18 Som den första av Sveriges 400 auktoriserade begravningsbyråer lanserar idag vi vår helt nya tjänst där du som anhörig kan beställa en begravning online på vår hemsida. Tjänsten vänder sig till dig som inte har möjlighet att besöka oss eller av andra anledningar tycker det känns bättre att sitta hemma och planera begravningen med hjälp av datorn. Tjänsten kan även användas för att förbereda sig inför en träff med en begravningsrådgivare på något av våra kontor.

Vi på Götmars finns lokalt i Örebro län vilket innebär att vi har en stor lokalkännedom vilket är en förutsättning för att vi ska kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Genom vårt nätverk av 400 auktoriserade begravningbyråer kan vi självklart hjälpa dig som vill ordna med en begravning på andra platser i landet.

Oavsett om du vill träffa våra kompetenta begravnings- och juridikmedarbetare personligen eller om du väljer att beställa begravning online kommer vi att ställa upp för dig. Genom ett förtroendefullt samarbete skapar vi trygghet och upplevelser du bär med dig.

Läs mer om online-beställning här!

Läs mer om hur du bokar ett personligt möte med oss i menyvalet ”kontakt” längst upp till höger på sidan.


Välkomna till oss på Götmars!


/Edward Götmar