/ Övrigt / Övrigt / Aktuellt /

Götmars söker ny jurist,

Götmars söker ny jurist

2017-01-13


Vad vi har att erbjuda

Götmars är ett företag i framkant och i framfart som just nu genomgår en expansionsfas, varför vi utökar vårt team. Vårt huvudsakliga expertisområde är familjerätt, där vi till stor del handhar ärenden inom det successionsrättsliga samt ekonomiskt familjerättsliga området under devisen ”För hela livet” - ett koncept där vi strävar emot långsiktiga kundrelationer i livets viktigaste skeenden. 

Vi arbetar även med områden som civilrättslig avtalsrätt, fastighetsrätt och insolvensrätt samt viss affärsjuridik. Huvudkontoret ligger i Örebro och flertalet filialkontor finns på andra orter i Närke. Vi har även flertalet samarbetspartners med större geografisk spridning vilket innebär att juristerna hos oss utgår från Örebrokontoret, men kan även ha arbetstid förlagd vid annat kontor. Hos oss kommer du arbeta i ett starkt team tillsammans med fem andra jurister, tre assistenter och två boutredare. Det vardagliga arbetet är omväxlande, utmanande och självständigt. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet och att våra kunder ska känna sig trygga med en individanpassad och professionell rådgivning, varpå du som söker är trygg i dig själv samt besitter en god sociala förmåga. 


Vad du har att erbjuda

Du har fullgjord juristexamen, jur.kand eller likvärdig utbildning samt några års arbetslivserfarenhet, gärna från det familjerättsliga området eller rättsområden närliggande vår verksamhet såsom fastighetsrätt, skatterätt eller affärsjuridik. Stor vikt kommer läggas vid personliga kvalifikationer varpå du som person är driven, affärsorienterad, effektiv och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Jobbet innebär daglig kundkontakt varför servicekänsla och egenskaper som lyhördhet, ansvarstagande och noggrannhet är viktiga. I den självständiga rollen som jurist krävs därtill att du är flexibel samt har god samarbetsförmåga. Då tjänsteresor förekommer är B-körkort ett krav. 


Ansökan

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Sänd CV och personligt brev till jobb@gotmarsjuridik.se alternativt till: 

"Jobbansökan: Jurist"
Götmars Juridik 
Borgmästargatan 9
702 25 Örebro 

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du söker så snart som möjligt, dock senast den 31 Januari. Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Palmborg, Verksamhetschef juridik, på jimmy@gotmarsjuridik.se eller 019-167164.

Du kan läsa mer om oss på www.gotmars.se