/ Övrigt / Övrigt / Aktuellt /

Vi söker receptionist till vårt Örebrokontor

2018-12-19 Götmars är ett familjeföretag som erbjuder tjänster kopplade till livets olika skeenden.
Mest kända är vi för begravningar och juridisk service.
I vår expansionsresa vill utökar vi vår reception med en medarbetare med inriktning mot juridik.

Är du serviceinriktad, har ett öga för detaljer och gillar att vara spindeln i nätet?
Nu har du möjlighet att arbeta på ett stabilt och trevligt företag. Din arbetsplats blir på Götmars trevliga kontor i centrala Örebro.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist kommer du vara Götmars ansikte utåt. I arbetet ingår sedvanliga receptionsuppgifter så som att ta emot besökare, svara i telefon och sköta posthanteringen. Därtill ansvarar du för ordning och trevnad i konferensrum och gemensamma ytor samt sköter beställningar av kontorsmaterial. Om intresse finns har du även stora möjligheter att utveckla tjänsten ytterligare med exempelvis framtagande av profilmaterial och planering inför olika mässor. Tjänsten innebär många olika kontaktytor både internt och extern och du kommer jobba i nära samarbete med nuvarande receptionist och våra juristassistenter.

Vem är du?

Vi söker dig som har en mycket hög servicenivå och som har ett par års arbetslivserfarenhet från liknande roll.

För att lyckas i rollen ser vi att du är ansvarstagande, social och tillmötesgående. Vi förväntar oss att du är öppen och serviceminded och med en personlig mognad. Du kan arbeta självständigt, har förmåga att ta egna initiativ och har ett öga för vad som behöver göras. Vidare har du ett trevligt och välkomnande sätt och har känsla för vad det innebär att vara företagets ansikte utåt mot kunder, leverantörer och medarbetare.

B-körkort är ett krav liksom goda datakunskaper. Vi jobbar i vårt branschanpassade affärssystem BitNet, InDesign samt givetvis i MSOffice. Då vår värld blir alltmer globaliserad är kunskaper i engelska, både i tal och skrift, meriterande. Har du jobbat med inslag av juridiska ärenden är det meriterande men inget krav.

Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid.

Känner du igen dig i det vi söker? Då är du varmt välkommen med din ansökan eller dina frågor om tjänsten. I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Oak Consulting. Ansvarig Rekryteringskonsult är Helena Fiedler som nås på telefon 070-5919033.

Vi vill ha din ansökan via mail snarast – dock senast 16 januari 2019.

Välkommen med din ansökan!